სამშაბათი , დეკემბერი 11 2018
Home >> კულინარია >> სალათები >> სალათა ცეზარი

სალათა ცეზარი

სალათა ცეზარიPrep time: 10 minsCook time: 5 minsTotal time: 15 minsსალათა ცეზარიSummaryუგემრიელესი სალათა ცეზარი

5
1
    Ingredients

  • 300 გრამი ქათმის ფილე
  • 200 მილილიტრი მაიონეზი
  • 2 კონა სალათის ფურცელი
  • 3 ნაჭერი პური
  • 4 კბილი ნიორი
  • ნახევარი ლიმონი
  • გემოვნებით მცენარეული ზეთი
  • 1 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
  • 0.5 ჩაის კოვზი მდოგვი
  • 1 ცკ ვორჩესტერი
  • 10 გრამი ანჩოუსი
  • 100 გრამი პარმეზანი
  • გემოვნებით ორეგანო
  • გემოვნებით პაპრიკა
    Directions

  1. ქათმის ფილე დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრებად, მოვასხათ ლიმნის წვენი, დავაყაროთ მარილი და შევწვათ მაღალ ცეცხლზე გახურებულ ტაფაზე.
  2. დავჭრათ პური კუბიკებად, მოვაყაროთ გახეხილი ნიორი, ორეგანო და პაპრიკა. მოვასხათ ზეითუნის ზეთი და გავხუხოთ ღუმელში 220 გრადუსზე 12-15 წუთი.
  3. ამავდროულად მაიონეზს დაუმატოთ დიჟონის მდოგვი, ვორჩესტერ სოუსი, ლიმნის წვენი, ზეითუნის ზეთი, ნიორი, ანჩოუსი, გახეხილი პარმეზანი და ავურიოთ.
  4. ცალკე თეფშზე სალათის ფოთოლს დავუმატოთ 1 ჩაის კოვზი მომზადებული მაიონეზის მასა და ავურიოთ. დავუმატოთ გახუხული პურები, ჭემწვარი ფილე და მოვაყაროთ გახეხილი პარმეზანი.

Yield2

Serving size: 1 სასალათე
Calories per serving: 2 კკალ
Fat per serving: 2 გრამი

Rating

მსგავსი სიახლე

სალათა "Snake"

სალათა Snake

კარტოფილი მოვხარშოთ გავასუფთავოთ და გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე. კვერცხი მოვხარშოთ გადავავლოთ ცივი წყალი, გავარჩიოთ და გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე. სტაფილო გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ და გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე. კიტრის მარინადი დავჭრათ თხელ მრგვალ ნაჭრებად.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE