ცომეული

ტორტილა. უსაფუარო მექსიკური პური

ტორტილა. უსაფუარო მექსიკური პური

ტორტილა. უსაფუარო მექსიკური პური

სირთულე

მარტივი

დრო

20 წუთი

ულუფა

8

კალორია

20 კკალ.

ინგრედიენტები:

  • 2 ჭიქა ფქვილი
  • ნახევარი ჩაის კოვზი მარილი
  • 3⁄4 ჭიქა წყალი
  • 3 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი

მომზადება:

  1. დიდ თასში ჩაყარეთ ფქვილი, მარილი და აურიეთ.
  2. შეურიეთ წყალი და ზეთი.
  3. ცომი ფქვილმოყრილ ზედაპირზე გადაიტანეთ და 10–12 წუთით ზილეთ.
  4. საჭიროებისამებრ, ერთგვაროვანი ცომის მისაღებად დაუმატეთ ცოტაოდენი ფქვილი ან წყალი.
  5. გააჩერეთ 10 წუთით.
  6. ცომი 8 თანაბარ ნაწილად გაყავით. გააბრტყელეთ წრიულად დაახლოებით 20 სმ დიამეტრზე.
  7. დიდ ტაფაზე მოასხურეთ საცხობი სპრეი და ტორტილა თითოეულ მხარეს 1 წუთით საშუალო ტემპერატურაზე შეწვით.

ტორტილა. უსაფუარო მექსიკური პური

One thought on “ტორტილა. უსაფუარო მექსიკური პური

Comments are closed.