ორშაბათი , აგვისტო 20 2018
Home >> კულინარია >> დესერტი >> გარგრის მურაბა

გარგრის მურაბა

გარგრის მურაბაPrep time: 10 minsCook time: 10 hrs 0 minTotal time: 10 hrs 10 minsგარგრის მურაბა

4.89
9
    Ingredients

  • 1 კილოგრამი გარგარი
  • 1 კილოგრამი შაქარი
  • 1 ჩაის ჭიქა წყალი
    Directions

  1. მომინანქრებულ ქვაბში ჩავასხათ 1 ჩაის ჭიქა წყალი შემოვდგათ დაბალ ცეცხლზე და ნელნელა დაუმატოთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი.
  2. გადარჩეული საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, ფრთხილად გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში.
  3. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ არ გაცივდება.
  4. გაცივების შემდეგ დავდგათ ისევ დაბალ ცეცხლზე და ვადუღოთ 30 წუთის განმავლობაში.
  5. გამოვრთოთ ცეცხლი და ასე გავაჩეროთ სიროფში მთელი ღამე და დილით ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ.
  6. მომზადებული მურაბა ცხელ-ცხელი ჩავასხათ ქილებში, ბოლომდე ავავსოთ და დავახუროთ ხრახნიანი თავსახური (ქილები და თავსახური უნდა იყოს მშრალი).
  7. მურაბა შევინახოთ გრილ და მზისგან მოშორებულ ადგილას.
  8. გემრიელათ მიირთვით.

Yield2 ცალი 800 მლ ქილა.

Serving size: 8.
Calories per serving: 220 კკალ.
Fat per serving: 0.25 გრამი.

მსგავსი სიახლე

უგემრიელესი ეკლერის რეცეპტი

უგემრიელესი ეკლერის რეცეპტი

ერთი ჭიქა წყალი, ნახევარი ჩაის კოვზი მარილი და 100 გრამი კარაქი ან მარგარინი გავადნოთ მაღალ ცეცხლზე სანამ ცხიმი არ გადნება ბოლომდე

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE