ორშაბათი , ივნისი 18 2018
Home >> კულინარია >> სხვა >> ერბო კვერცხი

ერბო კვერცხი

ერბო კვერცხიPrep time: 2 minsCook time: 4 minsTotal time: 6 minsერბო კვერცხი

4.76
38
    Ingredients

  • 2 ცალი კვერცხი
  • 1 ცალი ბულგარული წიწაკა
  • 20 მილილიტრი მცენარეული ზეთი
  • 2 ღერი კამა
  • გემოვნებით შავი პილპილი
  • გემოვნებით მარილი
    Directions

  1. ბულგარული წიწაკა გავრეცხოთ და გავჭრათ სიგანეზე ისე რომ გვერდები იყოს სწორად ჩამოჭრილი (დაახლოებით 5-7 მილიმეტრი).
  2. ტაფაზე დავასხათ მცენარეული ზეთი და შემოვდგათ დაბალ ცეცხლზე.
  3. ტაფაზე დავალაგოთ ბულგარული წიწაკის 2 რგოლი.
  4. ფრთხილად ჩავახალოთ კვერცხი ბულგარულის რგოლებში.
  5. 3-4 წუთის შემდეგ ერბოკვერცხი ფრთხილათ გადმოვიღოთ ლანგარზე, მოვაყაროთ მარილი, შავი პილპილი და გავაფორმოთ კამის ღეროებით.
  6. გემრიელად მიირთვით.

Yield1 თეფში.

Serving size: 1.
Calories per serving: 284 კკალ.
Fat per serving: 26.1 გრამი.

მსგავსი სიახლე

ჰამბურგერი

ჰამბურგერი

ხახვი, კარტოფილი მწვანილები და ნიორი გადავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. თასში მოვათავსოთ ფარში, გატარებული მასა, დაუმატოთ კვერცხი, წიწაკა, მარილი და აურიოთ. გავაცხელოთ ტაფა, დავასხათ მცენარეული ზეთი, გავაკეთოთ ფარშისგან მრგვალი ბრტყელი ფორმები და დავალაგოთ ტაფაზე.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE