სხვა

ტომატპასტის შენახვა, რომ არ დაობდეს

ტომატპასტის შენახვა, რომ არ დაობდეს

ტომატპასტის შენახვა, რომ არ დაობდეს

სირთულე

მარტივი

დრო

5 წუთი

ულუფა

8

კალორია

20 კკალ.

ინგრედიენტები:

  • ტომატპასტა

მომზადება:

  1. როდესაც ტომატპასტას ვიყენებთ ძალიან ბევრ დიასახლის შემდეგ უწევს
    მეორე ჯერზე მისი გადაგდება, რადგან ერთხელ გამოყენებული ტომატპასტა გვერდებზე და ზედაპირზე ფუჭდება იკიდებს ობს.
  2. შემოგთავაზებთ ტომატპასტის შენახვის მეთოდს:
    გავხსნათ ტომატპასტა გამოვიყენოთ სასურველი რაოდენობა საჭმლის მომზადების დროს.
  3. დარჩენილი პასტა კოვზის ზედაპირით კარგად მოვასწოროდ მთელს ზედაპირზე.
  4. მოვაყაროთ მარილი და მოვასხათ 1 ს/კ ზეთი . ზეთი გადავანაწილოთ ზედაპირზე თანაბრად მთლიანად რომ დაიფაროს.
  5. ასეთი მეთოდით შენახული ტომატპასტა აღარ გაფუჭდება.
  6. გემრიელად მიირთვით.

ტომატპასტის შენახვა, რომ არ დაობდეს