ტომატპასტის შენახვა, რომ არ დაობდეს
სირთულე
მარტივი
დრო
5 წუთი
ულუფა
8
კალორია
20 კკალ.
ინგრედიენტები:
- ტომატპასტა
მომზადება:
- როდესაც ტომატპასტას ვიყენებთ ძალიან ბევრ დიასახლის შემდეგ უწევს
მეორე ჯერზე მისი გადაგდება, რადგან ერთხელ გამოყენებული ტომატპასტა გვერდებზე და ზედაპირზე ფუჭდება იკიდებს ობს. - შემოგთავაზებთ ტომატპასტის შენახვის მეთოდს:
გავხსნათ ტომატპასტა გამოვიყენოთ სასურველი რაოდენობა საჭმლის მომზადების დროს. - დარჩენილი პასტა კოვზის ზედაპირით კარგად მოვასწოროდ მთელს ზედაპირზე.
- მოვაყაროთ მარილი და მოვასხათ 1 ს/კ ზეთი . ზეთი გადავანაწილოთ ზედაპირზე თანაბრად მთლიანად რომ დაიფაროს.
- ასეთი მეთოდით შენახული ტომატპასტა აღარ გაფუჭდება.
- გემრიელად მიირთვით.