შაბათი , აგვისტო 18 2018

Уха უკრაინულად

“Уха” უკრაინულადPrep time: 10 minsCook time: 25 minsTotal time: 35 mins

4.9
21
    Ingredients

  • 1 ცალი თევზის თავი
  • 2 ცალი პამიდორი
  • 4 ცალი კარტოფილი
  • 3 კბილი ნიორი
  • 1 ცალი ბულგარული წიწაკა
  • 2 ცალი დაფნის ფოთოლი
  • 1 კონა ოხრახუში
  • გემოვნებით შავი პილპილის მარცვლები
  • გემოვნებით მარილი
    Directions

  1. თევზის თავი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ.
  2. კარტოფილი გავთალოთ გავრეცხოთ და დავჭრათ გრძელ მსხვილ ნაჭრებად.
  3. ბულგარულ წიწაკას გამოვაცალოთ შიგთავსი და გავჭრათ სიგრძეზე 4 ნაჭრად.
  4. ავიღოთ საშუალო ზომის ქვაბი ჩავაწყოთ თევზის ნაჭრები,დაუმატოთ კარტოფილი, პამიდორი, ხახვი(მთლიანი თავები), ნიორი (მთლიანი კბილი), ბულგარული წიწაკა, შავი პილპილის მარცვლები, დაფნა და ძაფით შეკრული ოხრახუში.
  5. ქვაბში ჩავასხათ წყალი და შევდგათ ცეცხლზე, დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი.
  6. ვადუღოთ 25 წუთი, დაუმატოთ მარილი, გადმოვიღოთ ლანგარზე და მივირთვათ ცხლად.

Yield3 თეფში

Serving size: 3
Calories per serving: 210
Fat per serving: ?

მსგავსი სიახლე

შემწვარი სკუმბრია

შემწვარი სკუმბრია

სკუმბრია გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 5 წუთი. ტაფაზე დავასხათ მცენარეული ზეთი და შემოვდგათ საშუალო ცეცხლზე. სკუმბრიის ნაჭრები ამოვსვაროთ პურის ფქვილში ყველა მხრიდან. გახურებულ ტაფაზე დავალაგოთ სკუმბრიის ნაჭრები და შევწვათ ყველა მხრიდან ისე რომ, ტაფას

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE