ღორის ხორცის მუჟუჟი
სირთულე
მარტივი
დრო
60 წუთი
ულუფა
4
კალორია
320 კკალ.
ინგრედიენტები:
- 1 კილოგრამი ღორის ხორცი,
- შავი პილპილის მარცვლები,
- 2 ცალი დაფნის ფოთოლი,
- 3/4 ჩაის ჭიქა ძმარი,
- გემოვნებით მარილი.
მომზადება:
- გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს.
- მივუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ.
- როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ.
- მერე ჩავასხათ შესაფერის ჭურჭელში და გავაციოთ.
- გემრიელად მიირთვით.