ხორცეული

ღორის ხორცის მუჟუჟი . მარტივი რეცეპტი.

ღორის ხორცის მუჟუჟი . მარტივი რეცეპტი.

ღორის ხორცის მუჟუჟი

სირთულე

მარტივი

დრო

60 წუთი

ულუფა

4

კალორია

320 კკალ.

ინგრედიენტები:

  • 1 კილოგრამი ღორის ხორცი,
  • შავი პილპილის მარცვლები,
  • 2 ცალი დაფნის ფოთოლი,
  • 3/4 ჩაის ჭიქა ძმარი,
  • გემოვნებით მარილი.

მომზადება:

  1. გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს.
  2. მივუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ.
  3. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ.
  4. მერე ჩავასხათ შესაფერის ჭურჭელში და გავაციოთ.
  5. გემრიელად მიირთვით.

ღორის ხორცის მუჟუჟი . მარტივი რეცეპტი

Related Posts