ზღვის პროდუქტები

დამარილებული ქაშაყი კეფირით და მდოგვის სოუსით

დამარილებული ქაშაყი კეფირით და მდოგვის სოუსით

დამარილებული ქაშაყი კეფირით და მდოგვის სოუსით

სირთულე

მარტივი

დრო

20 წუთი

ულუფა

8

კალორია

216 კკალ.

ინგრედიენტები:

  • 6 ცალი ქაშაყი
  • 500 მლ კეფირი
  • 2 ს/კ მდოგვი
  • 3 ცალი ხახვი
  • 1 ს/კ შაქარი

მომზადება:

  1. ქაშაყის ფილე ულუფებად დაჭერით.
  2. ხახვი გაფცქვენით და ალყა-ალყა დაჭრით.
  3. აურიეთ ერთმანეთში კეფირი, შაქარი და მდოგვი
  4. ღრმა ჭურჭლის ძირში მინის მოზრდილი კონტეინერი შეგვიძლია გამოვიყენთ, პირველ ფენად ჩააწყვეთ ხახვის ნახევარი.
  5. შემდეგ ქაშაყი (ისიც ნახევარი) და მოასხით კეფირის სოუსი.
  6. გაიმეორეთ ფენები.დააფარეთ თავი შედგით მაცივარში 12 საათით.
  7. სუფრასთან მიიტანეთ კარტოფილის პიურესთან ერთად, ან უბრალოდ მოხარშულ გაცქვნილ კარტოფილთან ერთად.
  8. გემრიელად მიირთვით.

დამარილებული ქაშაყი კეფირით და მდოგვის სოუსით