შაბათი , აგვისტო 18 2018
Home >> კულინარია >> დესერტი >> გოზინაყის ბურთულები თხილით

გოზინაყის ბურთულები თხილით

გოზინაყის ბურთულები თხილითPrep time: 5 minsCook time: 25 minsTotal time: 30 minsგოზინაყის ბურთულები თხილით

4.87
47
    Ingredients

  • 300 გრამი თხილი
  • 100 გრამი თაფლი
  • 2 სუფრის კოვზი შაქარი
    Directions

  1. თხილი მოვხალოთ ტაფაზე გავაგრილოთ და მოვაცალოთ კანი.
  2. თხილი დავჭრათ წვრილ კუბიკებად.
  3. თაფლი დავასხათ ტაფაზე თან ვურიოთ ხის კოვზით რომ არ მიიკრას და ავადუღოთ.
  4. ტაფა გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაგრილოთ.
  5. ესე გავიმეოროთ სულ სამჯერ.
  6. დაუმატოთ შაქარი, კიდევ ერთხელ ავადუღოთ, დაუმატოთ დაჭრილი მოხალული თხილი, ამოურიოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
  7. ავიღოთ სუფრის კოვზით გოზინაყი ტაფიდან, სველი ხელებით მივცეთ ბურთის ფორმა და დავალაგოთ წყალ გავლებულ (სველ) ლანგარზე.
  8. გემრიელათ მიირთვით.

Yield1 თეფში.

Serving size: 4.
Calories per serving: 598 კკალ.
Fat per serving: 45.81 გრამი.

მსგავსი სიახლე

უგემრიელესი ეკლერის რეცეპტი

უგემრიელესი ეკლერის რეცეპტი

ერთი ჭიქა წყალი, ნახევარი ჩაის კოვზი მარილი და 100 გრამი კარაქი ან მარგარინი გავადნოთ მაღალ ცეცხლზე სანამ ცხიმი არ გადნება ბოლომდე

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE