გოზინაყის ბურთულები თხილითPrep time: 5 minsCook time: 25 minsTotal time: 30 mins

- Ingredients
- 300 გრამი თხილი
- 100 გრამი თაფლი
- 2 სუფრის კოვზი შაქარი
- Directions
- თხილი მოვხალოთ ტაფაზე გავაგრილოთ და მოვაცალოთ კანი.
- თხილი დავჭრათ წვრილ კუბიკებად.
- თაფლი დავასხათ ტაფაზე თან ვურიოთ ხის კოვზით რომ არ მიიკრას და ავადუღოთ.
- ტაფა გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაგრილოთ.
- ესე გავიმეოროთ სულ სამჯერ.
- დაუმატოთ შაქარი, კიდევ ერთხელ ავადუღოთ, დაუმატოთ დაჭრილი მოხალული თხილი, ამოურიოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
- ავიღოთ სუფრის კოვზით გოზინაყი ტაფიდან, სველი ხელებით მივცეთ ბურთის ფორმა და დავალაგოთ წყალ გავლებულ (სველ) ლანგარზე.
- გემრიელათ მიირთვით.
Yield1 თეფში.
Serving size: 4.
Calories per serving: 598 კკალ.
Fat per serving: 45.81 გრამი.